Wat is ooglaseren of ooglasering?

Wanneer we spreken over ooglaseren of ooglasering gaat het om het hermodelleren van het hoornvliesoppervlak met behulp van een laser.

Door een oog te laseren wordt getracht de brilsterkte in het hoornvlies aan te brengen. De vorm die wordt aangebracht is afhankelijk van het feit of u aan bijziendheid of verziendheid lijdt.

Hoe gaan wij te werk?
Refractiecentrum Haaglanden werkt met de excimer laser. Dit is een revolutionair apparaat waarmee we zonder veel warmte het hoornvlies heel precies kunnen behandelen. Wat is ooglaseren betekent bij ons dus: het veranderen van de vorm van het hoornvlies met moderne apparatuur, waarmee we uitstekende kwaliteit kunnen leveren zonder compromissen te sluiten. De resultaten van onze manier van ooglaseren zijn goed. Het is een veilige methode. Het nadeel is alleen dat het herstel iets langer duurt dan bij sommige andere behandelingen.

Kom ik in aanmerking?
Als u vraagt wat ooglaseren is, vraagt u zich waarschijnlijk ook af of u ervoor in aanmerking komt. De quickscan die u kunt aanvragen of het vooronderzoek kunnen uitsluiten of ooglaseren een oplossing voor u is.

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven