Refractiecentrum Haaglanden

Het Refractiecentrum Haaglanden is gelokaliseerd in de polikliniek oogheelkunde van het Haaglanden Medisch Centrum. Naast een moderne kliniek voor ooglaserbehandelingen en lensimplantaties is er een kliniek voor reguliere oogheelkunde met de meest moderne apparatuur. Hierdoor bent u verzekerd van de beste oogheelkundige zorg. Het Refractiecentrum Haaglanden BV is een aparte juridische entiteit.

In onze oogkliniek in Den-Haag worden alle behandelingen uitgevoerd door zeer ervaren oogartsen die hier speciaal voor zijn opgeleid en zijn gekwalificeerd als refractiechirurg www.ooglaseradvies.org. Uiteraard staan onze oogartsen ook geregistreerd bij de beroepsgroep. Het Refractiecentrum is geintegreerd in de polikliniek oogheelkunde van het Haaglanden Medisch Centrum(HMC). Het Haaglanden Medisch Centrum behoort tot de topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland. Onze specialisten werken zowel in het Refractiecentrum als in het Haaglanden Medisch Centrum.

Onze oogartsen

Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie

De oogartsen zijn lid van het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC). Zij handelen naar de consensus refractie chirurgie. Deze consensus is voorgeschreven door de beroepsgroep: Het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) www.oogheelkunde.org.

In tegenstelling tot veel klinieken in Nederland is er bij het vooronderzoek en alle nacontroles een oogarts direct betrokken. Dus geen supervisie op afstand. De lokatie van het Refractiecentrum in het ziekenhuis Haaglanden Medisch Centrum is uniek in Nederland. Er zijn slechts een paar klinieken in Nederland die dezelfde nazorg en opvang in geval van nood kunnen garanderen.

» Door dit alles kunnen wij veiligheid, (medische) kwaliteit en een goede nazorg waarborgen.

Consumentenbond

Het Refractiecentrum Haaglanden is als voormalig oogcentrum in de Haaglanden Kliniek als zeer goed getest door de Consumentenbond. Uit de vergelijkende test kwam een beste prijs kwaliteit voor de lasek/prk behandeling naar voren. Het Refractiecentrum Haaglanden biedt uitsluitend zorg in het derde compartiment. Dit betekent dat het om zorg gaat die niet in het basispakket zit en dus van daaruit niet wordt vergoed.

Indien u naast het basispakket een aanvullende ziektekostenverzekering heeft worden de kosten van de behandeling soms (deels) vergoed. Dit is afhankelijk van de precieze verzekeringsvoorwaarden van de aanvullende verzekering. U kunt dit het beste bij uw eigen verzekeringsmaatschappij navragen.

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven