• Header-het-oog.png

Veilig ogen laten laseren

Om veilig uw ogen te laten laseren, doen we bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag altijd eerst een zorgvuldig vooronderzoek aan uw ogen. Hierbij komen onder andere uw afwijking, de conditie van uw oog, de anatomie van uw oogzintuig en uw algehele gezondheid aan bod. Op deze manier kunnen we goed bepalen welke methode het meest geschikt is en de beste effecten voor uw fractie hebben zodat u niet binnen een korte periode weer terug bij af bent. Wilt u meer weten over onze behandelingen, de prijzen en de verschillende technieken? Bekijk dan op uw gemak de online brochure van onze kliniek!

Veilig uw ogen laten laseren is mogelijk voor iedereen

Veilig uw ogen laten laseren wordt steeds gemakkelijker, gewoner en preciezer waardoor gebruikelijke afwijkingen zoals verziendheid, bijziendheid en astigmatisme vaak eenvoudig poliklinisch kunnen worden behandeld. U dient hierbij echter wel te letten op de kwaliteit van de behandeling en de ervaring van de artsen om verzekerd te zijn van een goed en duurzaam resultaat. Bij Refractiecentrum Haaglanden bieden we u een behandeling die veilig is om uw ogen te laten laseren en informeren en adviseren we u vooraf over alle zaken betreffende een oogbehandeling. Heeft u toch nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Nieuwste apparatuur

Veilig uw ogen laten laseren wordt mede bepaald door de kwaliteit van de beschikbare apparatuur. Bij Refractiecentrum Haaglanden maken de oogartsen enkel gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur om een veilige en effectieve behandeling te kunnen doen. Maak een afspraak voor een intakegesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen! U kunt ook bellen naar +31 (0)70 - 33 03 000.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven