• Header-behandelmethoden.png

Relex smile behandeling

Voor het behandelen van uw ogen met de RELEX methode bent u bij Refractiecentrum Haaglanden aan het juiste adres! In onze lokale polikliniek oogheelkunde behandelen onze oogartsen dagelijks patiënten met de meest uiteenlopende oogafwijkingen. Al onze oogartsen zijn wetenschappelijk opgeleid en beschikken over vele jaren ervaring als het gaat om oogbehandelingen waardoor wij u een uitstekend resultaat kunnen garanderen. In onze kliniek kunt u onder andere terecht voor ooglaserbehandelingen, lensimplantaties en ooglidcorrecties met behulp van de nieuwste technieken en de meest moderne apparatuur!

RELEX behandeling: professioneel en betrouwbaar 

Refractive lens exchange (RELEX) is een behandeling waarbij de lens in uw ogen wordt vervangen door een kunstlens. Op deze manier zijn eenvoudig alle brilsterktes te corrigeren. De resultaten tot nu toe zijn erg veelbelovend waardoor we al veel mensen van hun bril of lenzen af hebben kunnen helpen. Zowel voor correctie van bijziendheid, een cilinderafwijking en voor de correctie van verziendheid is deze methode zeer geschikt. De behandeling vindt plaats in ons oogheelkundig centrum in Den Haag en zal tussen de tien en twintig minuten duren.

Vraag naar onze mogelijkheden

Bij Refractiecentrum Haaglanden implanteren we de volgende soorten lenzen met de RELEX techniek:

  • AcrySof IQ
  • Crystalens HD
  • RESTOR
  • Toric Acrysof

Benieuwd welke methode het meest geschikt is voor uw ogen en wat een behandeling bij ons kost? Bel dan even naar +31 (0)70 - 33 03 000 voor meer informatie.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven