• Header-tarieven.png

Refractiechirurgie laser

Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag voert verschillende vormen van refractiechirurgie met of zonder laser uit. Het kan erg vervelend zijn als u niet goed ziet en niet afhankelijk wilt zijn van contactlenzen of een bril. Een ooglaserbehandeling kan daarbij helpen. Wij werken met professionele en ervaren oogartsen en -chirurgen die weten hoe belangrijk goed zicht is. Ogen zijn erg kwetsbare zintuigen, maar ook erg belangrijk. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u en uw ogen in goede handen zijn.

Verschillende vormen van refractiechirurgie met of zonder laser bij Refractiecentrum Haaglanden

Wij zijn gespecialiseerd in refractiechirurgie, en dan voornamelijk in lensimplantatie, ooglaserbehandelingen en ooglidcorrecties. Krijgt u vaak te horen dat u er moe uitziet, terwijl u dat helemaal niet bent? Voelt u uw oogleden over uw ogen hangen of belemmert het zelfs uw zicht? Dan is het verstandig om een ooglidcorrectie uit te laten voeren. Dit is een kleine ingreep die voor u een wereld van verschil kan maken. Bij een ooglidcorrectie wordt namelijk overtollige huid verwijderd en weggewerkt zodat u weer een frisse blik heeft en goed kunt zien.

Professionele ooglaserbehandelingen

Een ander onderdeel van refractiechirurgie dat we uitvoeren bij Refractiecentrum Haaglanden zijn de oogcorrecties door middel van een laser. Als u slecht ziet en niet meer afhankelijk wil zijn van een bril of contactlenzen, kan een ooglaserbehandeling een goede oplossing voor u zijn. Bent u daarin geïnteresseerd, dan kunt u bellen naar +31 (0)70 - 33 03 000 om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, en wie weet heeft u dan binnenkort die bril niet meer nodig!

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven