• Header-het-oog.png

Professionele ooglaserbehandeling

Voor een professionele ooglaserbehandeling bent u bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag aan het juiste adres. Als u uw ogen wilt laten laseren, is ons onze kliniek dé specialist in Den Haag en omgeving voor een effectieve en duurzame laserbehandeling van uw ogen. Onze ervaren oogartsen kunnen u adviseren over onze diverse ooglaserbehandelingen en weten precies welke behandeling voor u de beste optie is. Naast een goed advies kunt u ook altijd rekenen op goede resultaten na het laseren van uw ogen, een prima nazorg en de meest geavanceerde apparatuur.

Verschillende ooglaserbehandelingen bij Refractiecentrum Haaglanden

Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u kiezen uit drie methodes voor het laseren van uw ogen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden bepalen we samen met u welke methode het meest effectief is voor uw ooglaser behandeling. U kunt kiezen uit de volgende methodes om uw ogen te laten laseren:

  • PRK-methode: deze methode wordt gebruikt om een refractieve afwijking te corrigeren. Een dun laagje wordt van het hoornvlies verwijderd. Een brilsterkte van +3 tot -6,0 D kan zo betrouwbaar worden gecorrigeerd.
  • LASEK-behandeling: het meest oppervlakkige hoornvlieslaagje wordt voor een groot deel losgemaakt. Op het wondbed wordt een correctie uitgevoerd. Deze behandeling kan worden uitgevoerd bij een bijziendheid van -1,00 tot -6 D en een cilinderafwijking van 0,75 tot 4 D.
  • LASIK-behandeling: deze methode wordt verreweg het meest uitgevoerd. Er wordt hierbij gesneden in het hoornvlies. Volgens de richtlijn kan deze behandeling worden uitgevoerd bij een bijziendheid tot – 8 D, verziendheid tot +4 D en een astigmatisme tot 6 D. Er bestaan ook meer terughoudende marges, dus wij kijken altijd kritisch wat past in uw situatie.

Al deze ooglaserbehandelingen worden voorafgegaan door een kennismakingsgesprek en een uitgebreid vooronderzoek. Dit vooronderzoek bepaalt welke laserbehandeling het meest geschikt is voor u ogen. Bij dit vooronderzoek worden onder andere uw gezichtsvermogen, refractie afwijking, contrastgevoeligheid, traanproductie en oogboldruk gemeten. Op basis van deze metingen zullen onze oogartsen bepalen welke professionele ooglaserbehandeling zal worden uitgevoerd.

Meer informatie over de geschikte ooglaser behandeling voor u

Wilt u graag meer informatie over onze ooglaserbehandelingen ontvangen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via +31 (0)70 - 33 03 000. Wij bieden ook een gratis Quickscan aan om uw ogen te analyseren en u advies te geven over het laten laseren van uw ogen. Plan hiervoor online een afspraak in! U kunt ook telefonisch een kennismakingsgesprek inplannen als u er zeker van bent dat u graag een professionele ooglaserbehandeling bij ons ondergaat.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven