• Header-behandelmethoden.png

PRELEX

Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u terecht voor een PRELEX behandeling op maat. Met deze behandeling werken we met een lensimplantatie voor beide ogen. Deze worden natuurlijk niet tegelijk behandeld om overbelasting te voorkomen. Na deze behandeling heeft u de verte- en leesbril niet meer nodig. De eigen lens wordt operatief verwijderd en vervangen voor een implantlens. Vooral mensen boven de leeftijd 40-45 jaar komen voor deze PRELEX behandeling in aanmerking. Vaak wordt deze behandeling ingezet bij mensen die last hebben van staar, maar mensen die problemen ervaren met een troebele ooglens (lenssclerose) komen hiervoor ook in aanmerking. Vraag direct naar de mogelijkheden.

PRELEX behandeling: vooronderzoek vertelt of u geschikt bent

Refractiecentrum Haaglanden kan een vooronderzoek uitvoeren om te achterhalen of u geschikt bent voor een PRELEX behandeling. Bent u geschikt? Dan wordt de implantlens in overleg met u geïmplanteerd. U weet vooraf precies wat we gaan doen, wat het voor u betekent en wat de risico’s zijn. Op deze manier kunt u altijd een weloverwogen keuze maken. Onze ervaren oogartsen zullen u altijd van eerlijk en duidelijk advies op maat voorzien. Zij hebben ruime ervaring met microchirurgische behandelingen.

Medisch Centrum Haaglanden

Refractiecentrum Haaglanden is gevestigd in het Medisch Centrum Haaglanden en beschikt over moderne apparatuur voor de beste oogheelkundige zorg. Vragen over een PRELEX behandeling? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 070 – 33 03 000. U kunt ons ook een gratis Quickscan laten uitvoeren. We analyseren uw ogen dan en voorzien u al van advies op maat.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven