• Header-het-oog.png

Oogoperatie

Bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag kunt u terecht voor elke oogoperatie die u nodig heeft! Van een professionele ooglaserbehandeling tot lensimplantaties en ooglidcorrecties, onze ervaren oogartsen hebben de juiste kennis en apparatuur in huis om u te voorzien van een behandeling op maat. Kom langs voor een intakegesprek met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bekijken en u voor te bereiden op een ooglaserbehandeling bij ons in de kliniek. Online kunt u tevens meer informatie vinden over de verschillende methodes, prijzen en resultaten.

Vakkundige oogoperatie in onze polikliniek 

Bij Refractiecentrum Haaglanden houden we ons dagelijks bezig met oogheelkunde en zijn we dan ook altijd op de hoogte van de nieuwste apparatuur en modernste technieken op het gebied van oogbehandelingen. Een oogoperatie kan gedaan worden om:

  • Bril of contactlens onafhankelijk te worden;
  • Cilinderafwijkingen te verkleinen;
  • Fractie afwijkingen te corrigeren.

In onze kliniek maken we gebruik van drie verschillende behandelmethoden waardoor er voor elke afwijking een effectieve behandeling mogelijk is. Er werken bij ons enkel zeer ervaren en hoogopgeleide oogartsen waardoor we een uitstekend kwaliteit en professionele behandeling kunnen garanderen. Ook voor de nazorg en begeleiding van uw oogoperatie hebben we deskundige medewerkers voor u rondlopen. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze brochure of bel naar +31 (0)70 - 33 03 000 voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven