• Header-het-oog.png

Ooglaseren Den Haag

Voor ooglaseren in de omgeving van Den Haag gaat u naar Refractiecentrum Haaglanden. Onze kliniek bevindt zich in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden. Daarom worden alle behandelingen uitgevoerd door oogartsen die speciaal opgeleid zijn voor ooglaserbehandelingen en gekwalificeerd zijn als refractiechirurg. Wij zijn een moderne kliniek en maken gebruik van de nieuwste technieken voor ooglaseren in Den Haag. We gebruiken de meest moderne apparatuur in combinatie met de beste oogartsen. Daarom bent u voor professioneel ooglaseren bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag aan het juiste adres.

Ooglaseren in Den Haag bij Refractiecentrum Haaglanden

Ooglaseren is een specialisatie die alleen de beste oogartsen uit kunnen voeren bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Onze oogartsen zijn dan ook lid van het Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie (NGRC). Deze artsen kunnen ook een gepersonaliseerde laserbehandeling uitvoeren. Dit kan echter alleen bij ogen die hiervoor geschikt blijken na een onderzoek. Wij voeren altijd eerst een onderzoek uit om te achterhalen welke behandeling het meest geschikt is:

  • PRK
  • LASIK
  • LASEK
  • Artisan en Artiflex
  • RELEX-techniek

We kiezen altijd de techniek die voor uw ogen het beste resultaat kan leveren.

Een quickscan

U kunt bij ons een quickscan aanvragen. Tijdens een quickscan, voorafgaand aan het ooglaseren, voeren we een onderzoek uit in het Refractiecentrum in Den Haag. We analyseren uw ogen en geven u advies. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)70 – 33 03 000.

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven