• Header-het-oog.png

Ooglasercentrum

Voor diverse ooglaserbehandelingen kunt u terecht bij het ooglasercentrum van Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. In onze moderne kliniek verzorgen we dagelijks ooglaserbehandelingen, lensimplantaties en ooglidcorrecties op maat en kunt u tevens terecht voor de juiste hulp op het gebied van algemene oogheelkunde. Alle behandelingen worden bij ons uitgevoerd door zeer ervaren oogartsen die speciaal zijn opgeleid en gekwalificeerd als refractiechirurg. Kwaliteit en resultaat staan bij ons dan ook voorop!

Professioneel ooglasercentrum in Den Haag

Refractiecentrum Haaglanden is het ooglasercentrum in Den Haag en omgeving waar u terecht kunt voor een gratis screening en een duidelijke uitleg als het gaat om ooglaserbehandelingen. Door de jarenlange ervaring van onze artsen weten we na een eerste onderzoek precies welke behandeling het meest effectief en geschikt voor uw ogen is en daar informeren we u dan ook graag over. In onze kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en de meest geavanceerde apparatuur om complicaties te voorkomen en de schade aan uw ogen zo veel mogelijk te beperken.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer weten over onze behandelingen en methoden of zou u graag een afspraak maken in ons ooglasercentrum voor een intakegesprek? Bel dan direct naar +31 (0)70 - 33 03 000, wij helpen u graag verder!

 

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven