• Header-het-oog.png

Oogcorrectie ziekenhuis

Zou u graag een oogcorrectie willen laten doen, maar het liefst niet in het ziekenhuis? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Onze behandelingen worden uitgevoerd door zeer ervaren oogartsen met de nodige kennis en de hulp van de beste technieken en de nieuwste apparatuur. Onze resultaten zijn dan ook zeer positief en complicaties komen zelden voor. Kom kennis maken in onze polikliniek Oogheelkunde aan de MCH Westeinde aan de Lijnbaan 32 in Den Haag voor een vooronderzoek en een advies op maat.

Deskundige oogcorrectie buiten het ziekenhuis

Als u last heeft van overhangende oogleden, overmatige wallen of hangende wenkbrauwen, kan een oogcorrectie van belang zijn om niet alleen uw blik te verbeteren, maar ook uw zicht. Bij een dergelijke oogcorrectie wordt de overtollige huid verwijderd en de gehele omgeving van uw oog verbeterd. Er zijn veel verschillende soorten ooglidproblemen dus ook veel verschillende soorten behandelingen. Wij voeren correcties uit van de bovenoogleden, onderoogleden en wenkbrauwen. Door middel van geavanceerde technieken kunnen we bij Refractiecentrum Haaglanden een oogcorrectie voor u doen net als in het ziekenhuis. Na een uitgebreid onderzoek bepalen we welke techniek het meest geschikt is voor uw oogcorrectie en gaan onze oogspecialisten aan de slag met de voorbereidingen voor uw behandeling. Uiteraard laten we u daarna niet zomaar gaan en kunt u altijd rekenen op een goede nazorg en advies met betrekking tot de herstelperiode.

Brochure aanvragen

Wilt u graag een ooglidcorrectie laten uitvoeren, dan komt u allereerst op een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek gaat de chirurg onderzoeken welke behandeling het door u gewenste resultaat levert. Daarna bespreken we uw medisch verleden om in kaart te brengen of er allergieën of andere dingen zijn waar we rekening mee moeten houden tijdens de correctie. Wilt u meer weten over een oogcorrectie in ons departement van het ziekenhuis? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan voor meer informatie over de verschillende behandelingen en de prijzen U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)70 - 33 03 000.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven