• Header-behandelmethoden.png

Lensimplantaties

Refractiecentrum Haaglandenin Den Haag kan voor u lens implantaties op een veilige manier uitvoeren. Voor onze lensimplantaties maken we gebruik van de nieuwste technieken en hebben we medewerkers in dienst met ruime ervaring. Wij maken gebruik van de nieuwste behandelmethoden en maken gebruik van de Artisan of de Artiflex implantaten. Wij hielpen al vele patiënten met een behandeling op maat voor het corrigeren van al hun fractieafwijkingen, bijvoorbeeld door een lensimplantaat. De resultaten hiervan zijn uitmuntend en onze ervaren oogartsen zijn er dan ook van overtuigd dat ze ook u kunnen helpen met een behandeling op maat. Wij zijn gelokaliseerd in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden. Naast onze moderne techniek kunt u hier ook terecht voor reguliere oogheelkunde met de meest moderne apparatuur.

Lensimplantaties laten uitvoeren door Refractiecentrum Haaglanden

Bij Refractiecentrum Haaglanden gaan we volgens een duidelijke procedure te werk waardoor u precies weet waar u bij een lensimplantatie aan toe bent en wat u van het resultaat kunt verwachten. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u oogdruppels en tabletten voor gebruik na de behandeling voor een perfecte nazorg. Ook vindt u in dit pakket informatie over de behandeling en revalidatie. Er zijn twee soorten lensimplantaten:

  • Artisan lensimplantaat: bij deze lensimplantatie wordt een kunststoflens door middel van een operatieve ingreep in de Voorste Oog Kamer geplaatst. Hiervoor wordt een incisie gemaakt van ongeveer 5 of 6 mm. Binnen enkele weken is het zicht beter dan ooit. Ook hiervoor kunnen we een plaatselijke of algehele verdoving doen.
  • Artisan lensimplantaat: deze lensimplant is een revolutionaire vinding. De lens is flexibel en kan opgevouwen in het oog worden gebracht door middel van een kleine incisie van ongeveer 3 mm. Deze hoeft meestal niet eens gehecht te worden.

Bent u benieuwd of een lensimplantaat de oplossing voor uw fractie zou kunnen zijn? Maak dan eerst online een afspraak om een vooronderzoek te laten doen en u te laten adviseren over de mogelijkheden en de verschillende behandelmethoden voor lensimplantaten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor lensimplantaties of voor een vooronderzoek, kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Dit kan online, maar u kunt ook telefonisch een afspraak maken. Ook voor vragen en meer informatie over lensimplantaten kunt u altijd even bellen naar +31 (0)70 - 33 03 000. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven