• Header-behandelmethoden.png

Lensimplantaat laseren

Bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag kunt u kiezen voor twee soorten behandelingen: een lensimplantaat laten plaatsen of laseren. Bij ons bent u verzekerd van de beste oogheelkundige zorg dankzij onze zeer ervaren oogartsen en de meest moderne apparatuur. Vanaf het vooronderzoek tot aan de nacontroles is er altijd een oogarts direct betrokken.

Lensimplantaat of laseren: waar kiest u voor?

Wij bieden u twee soorten behandelmethoden: het laten laseren van uw ogen of het laten plaatsen van een lensimplantaat. Bij ooglasering wordt de vorm van het hoornvlies veranderd door middel van de excimer laser. Bij bijziendheid wordt het hoornvlies vlakker gemaakt en bij verziendheid wordt het juist boller gemaakt. Wij bieden drie soorten laserbehandelingen aan, namelijk de PRK-, LASIK- en LASEK-behandeling. Ook is een gepersonaliseerde laserbehandeling mogelijk. Een andere, en nieuwere, behandelmethode is de lensimplantatie. Een Artisan of Artiflex lensimplantaat is een kunststoflens die in het oog wordt aangebracht. Laatstgenoemde is flexibel en kan opgevouwen worden aangebracht. U kunt ook kiezen voor de RELEX-techniek. Hierbij wordt uw eigen lens vervangen door een lensimplantaat.

Uitgebreid vooronderzoek

Als u twijfelt welke behandelmethode u moet kiezen, is het verstandig om contact met ons op te nemen. Wij kunnen een kennismakingsgesprek inplannen, gevolgd door een uitgebreid vooronderzoek. De resultaten van dit vooronderzoek helpen u bepalen of u een lensimplantaat wilt laten plaatsen of dat u toch liever uw ogen laat laseren. Een afspraak maken kan online of telefonisch. U kunt ons bereiken via +31 (0)70 - 33 03 000.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven