• Header-behandelmethoden.png

Lensimplantaat

Zou u graag een lensimplantaat willen? Dan kan Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag u helpen. Wij zijn gelokaliseerd in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden. Wij verzorgen zowel ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Hiervoor gebruiken wij de modernste apparatuur en hebben wij professionele en ervaren oogartsen in dienst.

Artisan of Artiflex lensimplantaat: welke past het best bij u?

Wij bieden u twee soorten lensimplantaties aan. Ten eerste kunt u kiezen voor een Artisan lensimplantaat. Er wordt een kunststoflens geplaatst in de Voorste Oog Kamer. Dit gebeurt door middel van een incisie van 5 of 6 mm. Deze incisie wordt gehecht waardoor het even duurt voor het zicht weer goed is. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijk of algehele verdoving. Een tweede, en revolutionaire, behandeling is het plaatsen van een Artiflex lensimplantaat. Deze is flexibel en kan opgevouwen in het oog worden gebracht door middel van een incisie van maar 3 mm. Deze incisie hoeft zelden gehecht te worden. De lensimplantatie kan worden uitgevoerd met een druppel verdoving. Het herstel is zeer snel en vrijwel direct na de ingreep is het zicht al goed.

Gratis Quickscan

Voordat u besluit een lensimplantaat te laten plaatsen, kunt u eerst gratis en vrijblijvend een Quickscan laten uitvoeren. Tijdens dit onderzoek zullen wij uw ogen analyseren en u advies geven over de beste behandeling voor u. U kunt online een afspraak maken voor een Quickscan. Ook kunt u bellen naar +31 (0)70 - 33 03 000.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

Meer informatie (PDF)

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven