• Header-behandelmethoden.png

Leesbril correctie

Wilt u van uw leesbril af en denkt u aan een correctie van uw ogen? Kom dan voor meer informatie naar Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag! Wij helpen u van uw bril of contactlenzen af met een effectieve en innovatieve behandeling waardoor u net als iedereen in de toekomst zonder oogafwijking verder kunt. In onze moderne kliniek maken we enkel gebruik van de beste materialen en de nieuwste technieken waardoor we een optimaal resultaat en een goede garantie kunnen geven op elke behandeling.

Leesbril vervangen door een oogcorrectie

Bent u geïnteresseerd in een oogbehandeling om uw leesbril te vervangen voor een oog correctie? Bekijk dan online op uw gemak de brochure van Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Wij kunnen met behulp van diverse methoden als uw fracties verhelpen en bieden u een professionele begeleiding gedurende het gehele behandelproces. Voor een gepersonaliseerde laserbehandeling bent u bij ons dan ook aan het juiste adres!

Meer informatie aanvragen 

Kunt u bepaalde informatie online niet vinden of wilt u meer weten over de voordelen van een leesbril behandeling en de correctie van uw oogafwijking? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven graag antwoord op al uw vragen! Ons telefoonnummer is +31 (0)70 - 33 03 000.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven