• Header-het-oog.png

Lasik refractiechirurgie

U kunt bij Refractiecentrum Haaglanden terecht voor lasik refractiechirurgie. Wij voeren verschillende soorten behandelingen van refractiechirurgie uit. Alle behandelingen worden uitgevoerd door speciaal opgeleide en gekwalificeerde refractiechirurgen. U bent er dus zeker van dat iedere behandeling zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Wat houdt lasik refractiechirurgie in?

Lasik refractiechirurgie wordt wereldwijd zeer vaak uitgevoerd. Er wordt een mesje gebruikt om een hoornvliesflapje te maken. Dit flapje klappen we om, waarna we met een laser uw hoornvlies vlakker of boller maken. Vervolgens wordt het hoornvliesflapje teruggeplaatst en zult u al snel een verbetering merken. Het herstel verloopt dan ook snel en pijnloos. U zult enkel wat last kunnen hebben van een droog gevoel. Belangrijk is wel om niet in de ogen te wrijven gedurende het herstel. Dit kan complicaties opleveren. Deze kunnen vervelend zijn, maar zijn wel altijd prima te behandelen.

Analyse van uw ogen

Voordat wij een lasik refractiechirurgie behandeling uitvoeren, analyseren wij eerst uw ogen. Dit doen wij door middel van een Quickscan. Op basis van deze analyse geven wij u advies over de te volgen behandeling. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar +31 (0)70 - 33 03 000. Wij kunnen u ook telefonisch informeren over de mogelijkheden voor een lasik behandeling. 

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven