• Header-behandelmethoden.png

LASIK behandeling

Het LASIK laseren van uw ogen laat u doen bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag! U kunt bij ons terecht voor een specialistische service op het gebied van oogbehandelingen, zoals een LASIK behandeling, en oogheelkunde waardoor we u van bijna al uw afwijkingen en fracties af kunnen helpen. In onze moderne kliniek werken enkel ervaren oogartsen en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en de meest geavanceerde apparatuur. Dit maakt van ons een kliniek met effectieve behandelingen en een duurzaam en goed resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een LASIK ooglaseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

LASIK ooglaseren op professionele wijze laten uitvoeren

Een LASIK behandeling laat u uitvoeren door de specialisten van Refractiecentrum Haaglanden. Wereldwijd wordt de techniek van LASIK laseren het meest uitgevoerd. Door een microke atoom (mesje) wordt een hoornvliesflapje gemaakt van slechts 0,16 – 0,18 mm. Dit flapje wordt omgeklapt, waarna met een laser het hoornvlies vlakker of juist boller wordt gemaakt, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Na het terugplaatsen van dit hoornvliesflapje verbetert uw zicht al snel. Belangrijk is dat u de eerste twee weken niet in de ogen mag wrijven. Het herstel na LASIK ooglaseren is snel en pijnloos. Een droog gevoel kan wel voorkomen, maar kunsttranen bieden hier een uitkomst. Vraag direct naar de mogelijkheden voor een LASIK behandeling bij Refractiecentrum Haaglanden.

Vooronderzoek Lasik ooglaseren

Voordat u een ooglaserbehandeling ondergaat wordt er eerst een grondig vooronderzoek gedaan waarbij onder andere uw afwijking, de mogelijkheden voor uw ogen en uw algehele gezondheid aan bod zullen komen. Naar aanleiding van deze resultaten zullen we samen met u bepalen of het LASIK laseren een effectieve oplossing voor u is. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben we bij Refractiecentrum Haaglanden nog diverse andere behandelmethoden in huis om u van uw refractie af te helpen. Zou u graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor een LASIK behandeling met onze oogartsen te bespreken? Neem dan gerust even contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)70 - 33 03 000.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven