• Header-het-oog.png

Laseroperatie

Voor een laseroperatie door vakkundige oogartsen maakt u direct een afspraak bij het Refractiecentrum Haaglanden! U kunt bij ons al enige tijd terecht voor een professionele ooglaserbehandeling op maat voor al uw oogafwijkingen. Van bijziend tot verziend, van moeilijkheden met lezen tot vaagzicht, ooglidcorrecties en lensimplantaties; wij hebben een behandeling op maat voor u in huis!

Professionele ooglaseroperatie laten uitvoeren

Met behulp van een laseroperatie kunnen de vakkundige oogartsen van Refractiecentrum Haaglanden elke refractie afwijking behandelen. Door onze ruime ervaring en wetenschappelijke kennis kunnen we op een effectieve en veilige manier te werk gaan en bent u altijd verzekerd van goede resultaten. Uiteraard voorzien onze specialisten u tevens van de nodige zorg en adviseren u voor, tijdens en na de behandeling. Bent u benieuwd of een operatie een oplossing is voor uw oogafwijking of bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of bestel online onze brochure!

Verschillende technieken

Een gepersonaliseerde laseroperatie is bij ons mogelijk in combinatie met de LASEK, LASIK en PRK techniek. Afhankelijk van uw klachten en oogconditie bepalen onze oogartsen de meest effectieve methode voor uw behandeling. Meer weten? Bel dan gerust even naar +31 (0)70 - 33 03 000.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Cilinderafwijking.png

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven