• Header-behandelmethoden.png

LASEK behandeling

Eén van de specialisaties van Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag is de LASEK behandeling. Tijdens deze behandeling wordt het meest oppervlakkige hoornvlieslaagje (epitheel) grotendeels losgemaakt. Hiervoor worden alcoholdruppels gebruikt en een microspatel. Vervolgens wordt met een laser de correctie uitgevoerd. Het epitheel wordt daarna teruggeplaatst. Voor enkele dagen, meestal één of twee, heeft u een onaangenaam gevoel in de ogen. Daarna gaat het gevoel vanzelf weg. Deze behandeling is veilig en wordt bij Refractiecentrum Haaglanden uitgevoerd door ervaren oogartsen. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

LASEK behandeling uitgevoerd door deskundige oogartsen

De LASEK behandeling wordt altijd uitgevoerd door deskundige oogartsen met ruime ervaring in de microchirurgie. Zij analyseren uw ogen vooraf om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie. Daarna voorzien ze u van deskundig en helder advies op maat. U bent dan op de hoogte van de eventuele risico’s en kunt zo een weloverwogen keuze maken. Refractiecentrum Haaglanden voert de LASEK behandeling uit in de polikliniek oogheelkunde in het Medisch Centrum Haaglanden. Hier wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. Na de behandeling kan het voorkomen dat uw ogen een dag of twee onaangenaam aanvoelen, ze geven dan een branderig gevoel. De resultaten van een LASEK behandeling zijn over het algemeen goed bij een behandeling van een bijziendheid van -1 tot -6 D en een cilinderafwijking van 0,75 tot 4 D.

Meer informatie opvragen

Wilt u graag meer informatie inwinnen over de LASEK behandeling en uw persoonlijke situatie? Dan is een gratis Quickscan wellicht een optie voor u. We analyseren uw ogen en geven advies op maat. U kunt hiervoor online een afspraak inplannen. We bespreken daarbij uw huidige situatie en wensen waarna een uitgebreid vooronderzoek wordt uitgevoerd en een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 - 33 03 000.

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven