• Header-het-oog.png

Beste ooglaserkliniek

Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag is de beste ooglaserkliniek waar behandelingen worden uitgevoerd met oog voor elke patiënt. Dit komt u in elk aspect van onze werkzaamheden tegen, van het vooronderzoek tot aan de nazorg. Onze oogkliniek is ook door de Consumentenbond als zeer goed getest in vergelijking met andere ooglaser klinieken. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door zeer ervaren oogartsen die lid zijn van het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC). Wij ooglaseren in onze kliniek volgens de richtlijnen die zijn gesteld door het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG).

Beste ooglaserkliniek voor professionele ooglaserbehandeling

Voordat wij in onze kliniek beginnen met het daadwerkelijke ooglaseren, vindt er eerst een vooronderzoek plaats. Dit uitgebreide oogheelkundig onderzoek neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Uw ogen worden uitgebreid gemeten. Onze professionele oogartsen zullen onder andere de contrastgevoeligheid, oogboldruk en refractieafwijking van uw ogen meten. Op basis van dit vooronderzoek kan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Wij passen in onze oogkliniek vijf soorten behandelingsmethoden toe:

  • PRK-methode: deze dient om een refractieve afwijking te corrigeren.
  • LASEK-behandeling: het meest oppervlakkige hoornvlieslaagje wordt voor een groot deel losgemaakt. Als deze opzijgeschoven is, wordt met de excimer laser op het wondbed de correctie uitgevoerd.
  • LASIK-behandeling: deze wordt het meest uitgevoerd en hierbij wordt gesneden in het hoornvlies.
  • Artisan en Artiflex implantlens: er wordt op verschillende manieren een kunststoflens in het oog geplaatst.
  • RELEX-techniek: de eigen lens wordt middels een operatie verwijderd en vervangen door een pseudo-accomodatieve implantlens. Deze lens zorgt dat u zelf weer kan scherpstellen zonder leesbril.

Wij zijn echter niet alleen de beste ooglaserkliniek. U kunt bij onze kliniek ook terecht voor een ooglidcorrectie. Deze kan uitkomst bieden als u veel last heeft van wallen onder uw ogen, overhangende oogleden of afhangende wenkbrauwen. Wij onderscheiden ons van andere ooglaser klinieken door onze professionele, maar bovenal, persoonlijke benadering.

Een afspraak maken

Als u interesse heeft in een van onze behandelingen, zullen wij eerst een kennismakingsgesprek met u inplannen. We bespreken uw situatie en wensen en u krijgt de kans ons te vergelijken met andere ooglaser klinieken. Daarna volgen het eerder besproken vooronderzoek en wordt gekozen welke methode van ooglaseren onze kliniek zal toepassen. Vervolgens wordt de behandeling uitgevoerd door een van de ervaren oogartsen in onze oogkliniek. U kunt een afspraak maken voor het kennismakingsgesprek door te bellen naar +31 (0)70 - 33 03 000. Wij hopen u snel te zien in onze ooglaserkliniek. 

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven