• Header-behandelmethoden.png

Artiflex behandeling

Voor een professionele Artiflex behandeling voor uw ogen moet u bij Refractiecentrum Haaglanden zijn! Wij hebben de juiste apparatuur, techniek en kennis in huis om al uw oogfracties te behandelen op een effectieve en veilige manier. In onze kliniek werken enkel ervaren oogartsen en goed opgeleide verpleegkundigen om u op alle mogelijke manieren van dienst te kunnen zijn. Tijdens het intakegesprek zullen we u zo goed en volledig mogelijk informeren over de procedure waardoor u precies weet waar u aan toe bent en waar u voor kiest.

Professionele Artiflex behandeling

De Artiflex lens is de nieuwste uitvinding in de oogheelkunde en is door zijn flexibele karakter zeer eenvoudig in het oog te plaatsen via een kleine incisie. De lens wordt vervolgens aan de iris bevestigd waardoor deze prefect op zijn plaats blijft zitten en uw zicht direct gecorrigeerd wordt. Dit type lens is geschikt voor bijziendheid van -2 tot -14,5 en kan onder een plaatselijke verdoving bij u worden aangebracht. Meer weten over onze Artiflex behandeling? Download dan direct online onze brochure!

Maak online een afspraak

Bij Refractiecentrum Haaglanden behandelen we elk oog afzonderlijk met de Artiflex behandeling zodat u altijd veilig de straat op kunt en wij in kunnen spelen op mogelijke ongemakken en afwijkingen. Benieuwd naar de meest effectieve aanpak voor uw ogen? Maak dan eenvoudig online een afspraak of bel naar +31 (0)70 - 33 03 000.

 

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven