• Header-het-oog.png

Veilig ooglaseren

Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag is gespecialiseerd in veilig ooglaseren en gevestigd in de polikliniek oogheelkunde van het ziekenhuis Medisch Centrum Haaglanden, nabij Amsterdam. Wij beheersen diverse behandelmethoden om uw ogen op een veilige en professionele manier te laseren. Ooglaseren is ideaal als u bijvoorbeeld geen zin heeft in het dragen van een leesbril. Wij hebben al bij vele patiënten voor positieve ervaringen gezorgd door het ooglaseren.

Veilig ooglaseren bij Refractiecentrum Haaglanden nabij Amsterdam

Veilig ooglaseren in de regio Amsterdam zal bij Refractiecentrum Haaglanden in het ziekenhuis Medisch Centrum Haaglanden uitgevoerd worden door gespecialiseerde en ervaren oogartsen. Zij hebben jarenlange ervaring met microchirurgische behandelingen. Wij maken gebruik van diverse methoden, waaronder de:

  • LASIK-behandeling;
  • LASEK-behandeling;
  • RELEX-technieken;
  • PRK-methode.

Wij bieden u altijd een gepersonaliseerde ooglasering behandeling aan. Dit begint met een vooronderzoek om duidelijkheid te krijgen over de geschiktheid van uw ogen. Vervolgens berekenen we met een geavanceerd computerprogramma welke behandeling u een optimaal resultaat zal geven. Zo kunnen wij er door ooglaseren bijvoorbeeld voor zorgen dat u geen leesbril meer nodig heeft. Gepersonaliseerd ooglaseren biedt beter resultaat en heeft al veel positieve ervaringen opgeleverd. Het uit zich bijvoorbeeld ook in een betere kwaliteit van het zien in het donker en bij fel licht. Daar komt bij dat het risico op nachtzicht problemen verkleind wordt. Het is echter niet altijd nodig om ooglaseren met een dergelijke behandeling uit te voeren. Een standaardbehandeling volstaat in de meeste gevallen.

Meer informatie over ooglasering bij Refractiecentrum Haaglanden

Bij Refractiecentrum Haaglanden in het ziekenhuis Medisch Centrum Haaglanden, nabij Amsterdam, hebben we verschillende methoden onder de knie om u te voorzien van een juiste behandeling op het gebied van ooglaseren voor al uw afwijkingen van leesbril tot verziendheid en bijziendheid. Vraag gratis de brochure aan om de mogelijkheden te bekijken. Wilt u meer weten? Bel ons op +31 (0)70 - 33 03 000. U kunt ook gelijk telefonisch een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. 

Meer informatie?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

+31 (0)70 - 33 03 000

Meer over onze Laser behandelingen

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven