• Header-behandelmethoden.png

Behandelingen: veilig ooglaseren en lensimplantatie

Bij Refractiecentrum Haaglanden staat de grootste zorg voor uw ogen centraal tijdens het ooglaseren en het implanteren van een lens. Bent u het beu om elke dag lenzen in te doen? Wilt u ook zonder bril scherp kunnen zien? Kies dan voor een van de twee behandelmethoden die wij aanbieden. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u beide ogen laten laseren, één oog laten laseren of een lens laten implanteren. Heeft u een vraag over een van de behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Kies voor veilig ooglaseren door Refractiecentrum Haaglanden

Met de excimer laser (excited dimer) worden molecuulverbindingen verbroken. Deze eigenschap wordt gebruikt om op microscopische schaal de vorm van het hoornvlies te veranderen. Bij de behandeling van bijziendheid (min glazen) wordt het hoornvlies vlakker gemaakt en bij de ooglaserbehandeling van verziendheid (plus glazen) wordt het hoornvlies boller gemaakt. Wij voeren deze behandelingen uit in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag.

Zo weet u of u geschikt bent voor een laserbehandeling van uw ogen

Het is belangrijk om voor een laserbehandeling te weten of u geschikt bent voor het laten laseren van uw ogen. Dit is afhankelijk van de gezondheid van uw ogen en de sterkte die gecorrigeerd moet worden. Voor een laserbehandeling van uw ogen bent u geschikt als u een minafwijking tussen de -0,75 en -10,0 heeft of als u een plusafwijking tussen de +0,50 en de +4,50 heeft. Bent u niet zeker of u in aanmerking komt voor het laten laseren van uw oog of ogen? U kunt eenvoudig een afspraak maken met een van onze ervaren oogartsen voor een oriëntatiegesprek.

Kies voor lensimplantaten bij lage en hoge bijziendheid

Het Refractiecentrum Haaglanden verzorgt diverse lensimplantaten. Met de flexibele Artiflex implantlens kan lage en hoge bijziendheid worden gecorrigeerd. In principe is dit een omkeerbare behandeling. De lensimplantaten die onder de RELEX-techniek vallen zijn de Crystalens HD, de Humanoptics-lens en de AcrySof ReSTOR-lens. Bij de RELEX behandeling wordt uw eigen lens vervangen door een implantlens. In tegenstelling tot de Artisan en de Artiflex-lens is deze behandeling onomkeerbaar. Geen enkele refractiebehandeling kan een voortschrijding van een oogafwijking tegengaan. Daarom moet een lensimplantatie gepland worden als de oogsterkte minstens een jaar stabiel is en het oog ‘gezond’ is.

Laseren of lensimplantaten? Doe de gratis Quickscan!

Uw ogen laten laseren of lensimplantaten nemen is een keuze die veel impact op uw leven heeft. Komt u er niet uit? Geen probleem. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u, geheel gratis, een Quickscan laten uitvoeren. Tijdens deze scan worden uw ogen doorgemeten en weet u in een mum van tijd of u het beste kunt kiezen voor ooglaseren of voor lensimplantaten. U maakt eenvoudig een Quickscanafspraak via onze website.

Direct weten of u geschikt bent voor veilig ooglaseren of lens implantaties?

Neem contact met ons op door online uw vraag te stellen of door te bellen naar 088 - 97 93 000. Een van onze ervaren oogartsen vertelt u dan direct wat in uw geval de mogelijkheden zijn met betrekking tot veilig ooglaseren of lensimplantaten en maakt indien gewenst een kennismakingsafspraak. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de mogelijkheden besproken en wordt de staat van uw ogen deskundig vastgesteld en kunt u gratis een Quickscan laten uitvoeren. Wilt u graag vooraf weten wat de behandeling u gaat kosten? Op onze website vindt u de meest actuele prijzen.

Waarom Refractiecentrum?

Uitsluitend ervaren oogartsen

De beste oogheelkundige zorg

Professionele kliniek

Het beste voor uw ogen

Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onze diensten en behandelmethoden. Heeft u een vraag, stel hem direct.

Of maak online een afspraak voor een gratis quickscan. Tijdens dit onderzoek analyseren we uw ogen en geven advies over wat het beste is voor uw ogen.
 

Gratis quickscan

PRK.jpg

PRK

Na het verwijderen van het oppervlakkige beschermlaagje (het epitheel) wordt met deexcimer laser een dun laagje van het hoornvlies verwijderd.

Lees meer
LASEK.jpg

LASEK

Hierbij wordt het meest oppervlakkige hoornvlieslaagje voor een groot deel losgemaakt met behulp van enkele alcoholdruppels en een microspatel.

Lees meer
LASIK.jpg

LASIK

Deze techniek wordt wereldwijd het meest uitgevoerd. Keratomileusis betekent snijden in het hoornvlies.

Lees meer
RELEX-techniek.jpg

RELEX-techniek

Normaal zullen de meeste mensen rond het vijfenveertigste levensjaar een leesbril nodig hebben.

Lees meer
Artisan-en-Artiflex.jpg

Artisan en Artiflex

Met deze behandeling wordt een kunststoflens (Implantlens), in de Voorste Oog Kamer (VOK) geplaatst.

Lees meer

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven