Over Lensimplantaten

Refractiecentrum Haaglanden verzorgt diverse lensimplantaten. Met bijvoorbeeld de flexibele Artiflex implantlens kan lage en hoge bijziendheid worden gecorrigeerd. In principe is dit een omkeerbare behandeling.

De RELEX-behandeling
Andere behandelingen die in ons Refractiecentrum worden uitgevoerd maken deel uit van de RELEX-techniek. De lensimplantaten die onder de RELEX-techniek vallen zijn: de Crystalens HD, de Humanoptics-lens en de AcrySof ReSTOR-lens. Bij de RELEX-behandeling wordt uw eigen lens vervangen door een implantlens. In tegenstelling tot de behandeling met de Artisan- en de Artiflex-lens is deze behandeling onomkeerbaar.

Eisen voor een oogbehandeling of lensimplantaten
Geen enkele refractieve behandeling kan een voortschrijding van een oogafwijking tegengaan. Daarom moet een laserbehandeling of lensimplantatie gepland worden als de oogsterkte minstens een jaar stabiel is en het oog ‘gezond’ is. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u hier meer over vertellen. Zij kunnen aangeven of u voor één van de behandelingen of voor lensimplantaten in aanmerking komt.

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven