Excimer laser

Moderne apparatuur met goede resultaten
In onze kliniek in Den Haag werken wij alleen met moderne en zeer geavanceerde apparatuur. Op deze manier kunnen we u betrouwbare en tevens vernieuwende behandelingen aanbieden. Onze gecertificeerde oogartsen zijn bedreven in het werken met de moderne apparatuur en zijn zowel bij het vooronderzoek, als bij de nacontroles aanwezig.

Onze apparatuur
Het laserapparaat dat in het Refractiecentrum Haaglanden wordt gebruikt om uw ogen mee te behandelen is een zogenaamde excimer laser.

Met deze laser kunnen molecuulverbindingen worden doorbroken en kunnen we op miscroscopische schaal werken. Dit maakt dat we in staat zijn uiterst precies verschillende behandelingen uit te voeren.

Pluspunten van de excimer laser
Het voordeel van de excimer laser is dat de laserstralen géén hitte genereren en een zeer dun oppervlak kunnen behandelen. De excimer laser maakt deel uit van onze geavanceerde apparatuur en biedt de zekerheid die u ook bij 'oude vertrouwde' behandelingen kunt verwachten. Uiteraard wordt de excimer laser enkel gebruikt door onze ervaren oogartsen.

RCH-apparatuur.png

De Bausch & Lomb Technolas 217 Z100

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven