Ogen laten laseren en onze ervaringen

Dat de keuze om uw ogen te laten laseren in Refractiecentrum Haaglanden de juiste is bewijst het predicaat ‘zeer goed getest’ van de Consumentenbond.

Hieruit blijkt dat ons doel om compromisloze kwaliteit te leveren goed nagestreefd wordt. We doen er in ons centrum dan ook alles aan om uw ervaringen na het ogen laseren te optimaliseren.

Wat we weten
Diverse ogen laseren ervaringen tonen aan dat de resultaten van een laser- of operatieve behandeling om bril- of contactlens-onafhankelijk te worden, over het algemeen beter zijn als de te corrigeren sferische afwijking kleiner is en er weinig of geen cilinderafwijking is. Tevens kan er na een laserbehandeling of lensimplantatie nog een geringe restafwijking overblijven. Als deze restafwijking niet groter is dan een 0.50 D, is er sprake van een succesvolle behandeling.

Het is belangrijk te vermelden dat ook na een goed uitgevoerde behandeling het maximaal haalbare gezichtsvermogen bij één tot twee procent verminderd kan zijn. Veel klinieken verzuimen dit te vermelden in hun voorlichting, waardoor ogen laseren ervaringen vaak onjuist negatief zijn. Uit diverse enquêtes blijkt dat, na ogen laseren, de ervaringen juist zeer positief zijn. Meer dan 95% van de ondervraagden is tevreden over een LASEK- of LASIK-behandeling.

Brochure

Bekijk onze brochure voor meer informatie over ons en/of onze behandelmethoden.

Download brochure

Refractiecentrum Haaglanden
Locatie HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA  Den Haag

Telefoon  088 - 97 93 000
Fax  070 - 33 03 130
Stuur ons een bericht

Scroll naar boven